Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 06. 2013. 21:03   >>  21:03 1

VEĆI PDV

Pozitivna: SDP opet protiv građana

Svako ko je u Skupštini glasao za povećanje PDV-a znao je da će to značiti povećanje cijena najvećeg broja proizvoda i usluga, što će neminovno prouzrokaovati dalji rast inflacije, navodi se u reagovanju Pozitivne Crne Gore.

U toj partiji kažu da su građani imali priliku da vide ko je na njihovoj strani i kome je Crna Gora na prvom mjestu. 

„Mi u Pozitivnoj smo se nadali, očekivali da će SDP donijeti odluku koja je u interesu građana i da neće podržati povećanje PDV-a. Na žalost, po ko zna koji put, DPS je našao nedostajuću većinu u SDP-u. I opet na štetu Crne Gore“, navodi se u saopštenju Miloša Konatara, člana Predsjendištva.

On kaže da bi se naplatom samo 10-og dijela poreskog duga, koji iznosi 354 miliona evra, obezbijedila sredstva u budžetu koja se očekuju od povećanja poreza.

„Ukazivali smo, nadali se, očekivali, jer povećanje PDV-a nije bilo u interesu gradjana i Crne Gore. DPS nije imao većinu. Na žalost, opet je našao u SDP-u i to u „zlatnom glasu“ njenog predsjednika“, zaključio je Konotar.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније