Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 06. 2013. 17:38 >> 18:13
5

O RASKIDU KOALICIJE

Vuković: Šaboviću, šta kasnije?

Izjava poslanika SDP-a, da je značajan dio te partije za raskid koalicije sa DPS-om, samo je lični stav na koji svaki čovjek u demokratskoj stranci ima pravo, saopštio je za Radio Crne Gore poslanik DPS Miodrag Vuković.

Poslanik Socijaldemokratske partije Džavid Šabović iznosi samo jedan stav, kaže Vuković.

“Ono što ja mislim o toj izjavi je da Šabović nije u pravu. Mislim da većina u SDP-u ipak razumije da smo mi u koaliciji zbog nečeg drugog, a ne iz onih razloga koji njemu smetaju. Na kraju krajeva, SDP- je, ako se ne varam, prije predsjedničkih izbora saopštio da su to njegovi lični stavovi na koje svaki čovjek u demokratskoj stranci ima pravo. A kako će stvari ići dalje, ne znam”, kazao je Vuković.

Vuković međutim kaže da Šabović nije u svom stavu bio do kraja jasan.

“Ne kaže, međutim, što je neobično za odgovorne političare, šta je alternativa. Možete rušiti koaliciju ali šta ćete sjutra kada koalicije nema. Šta ćemo sa odgovornošću za ono što nas povezuje, sa Crnom Gorom. Šta ćemo sa svim onim na čemu smo zajedno radili i što smo uspjeli da postignemo u prethodnih 15 godina. Koja će to politička struktura nastaviti”, poručio je Vuković.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније