Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 06. 2013. 20:20 >> 20:20

33 ČLANA

Pozitivna formirala cetinjski odbor

Pozitivna Crna Gora osnovala je opštinski odbor na Cetinju, koji će činiti 33 stalna člana, saopšteno je iz te stranke.

Potpredsjednik Pozitivne Azra Jasavić navela je da je pravedno da Cetinu pripadne uloga koju je Nikšić nepravedno izgubio na oktobarskim izborima.

"Neka naša predstojeća pobjeda na Cetinju bude nova crnogorska Luča,koja će najaviti promjene u cijeloj Crnoj Gori", kazala je ona.

Član Glavnog odbora Pozitivne Dragan Cvetković rekao je da će Opštinski odbor svojim radom i važnim odlukama učiniti da Cetinje opet bude ono što je nekada i bilo.

Poslanik Srđan Perić kazao je da bi Crna Gora danas ćutala da Cetinje nije govorilo vjekovima.

"Ovdje je plaćena i najveća cijena za tu strašnu, svetu i skupu riječ,za tih sedam slova, za ta tri sloga koja izgovaramo na Trojičin dan – sloboda. Imamo odgovornost pred vjekovima istorije da dokažemo i pokažemo da smo kadri učiniti ono što Crnoj Gori treba, a to je mirna smjena vlasti ", rekao je on.

Iz Pozitivne su podsjetili da je nakon Nikšića i Bara Pozitivna na Cetinju formirala svoj treći opštinski odbor.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније