Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dan; Objavio: I. P. ]

21. 06. 2017. 07:54 >> 07:26
10

KONATAR PORUČIO

Novi izbori rješavaju krizu

Odgovornost za rješenje političke krize u Crnoj Gori nije na opoziciji, već na aktuelnoj izmišljenoj parlamentarnoj većini koja je uzurpirala parlament, kazao je potpredsjednik Građanskog pokreta Ujedinjena reformska akcija (URA) Miloš Konatar.

On je u intervjuu za "Dan" rekao da je Crna Gora u ozbiljnoj političkoj krizi.

"A rješenje je vrlo jednostavno - novi izbori. To je jasno i DPS-u, pa očekujem da će se za dobro građana i Crne Gore postići dogovor o ponavljanju parlamentarnih izbora i uslovima kako bi oni bili slobodni i pošteni. Bez datuma novih izbora nema načina da se odblokira politička kriza u Crnoj Gori", rekao je je Konatar.

On je saopštio da je su zahtjevi opozicije vezani za razrješenje političke krize jasni i nedvosmisleni.

"Odgovornost za rješenje političke krize u Crnoj Gori nije na opoziciji, već na aktuelnoj izmišljenoj parlamentarnoj većini koja je uzurpirala parlament. Crna Gora je u ozbiljnoj političkoj krizi, a rješenje je vrlo jednostavno novi izbori. To je jasno i DPS-u, pa očekujem da će se za dobro građana i Crne Gore postići dogovor o ponavljanju parlamentarnih izbora i uslovima kako bi oni bili slobodni i pošteni. Bez datuma novih izbora nema načina da se odblokira politička kriza u Crnoj Gori", kazao je Konatar.

 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније