Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

22. 06. 2017. 12:20 >> 11:52

BOKEŠKI FORUM SAOPŠTIO

"Novosel nedostojan funkcije koju obavlja"

Zbog grubog kršenja poslovnika, ophođenja prema predstavnicima opozicije i pokušavanja da spriječi neistomišljeke da iskažu svoj stav treba smijeniti Ivana Novosela s mjesta predsjednika skupštine u Tivtu, saopštio je Bokeški forum.

Oni su naglasili da Novosel nije dostojan funkcije koju obavlja.

"Problemi koje je ovaj čovjek prouzrokovao i kao gradonačelnik Tivta i afere koje se vezuju za njegovo ime, takođe se nalaze na dugačkoj listi razloga koji ga nikako ne mogu preporučiti za ovu važnu funkciju. Ivan Novosel, a na žalost takvih kao on je sve više, nije prihvatio za svo ovo vrijeme ništa od bokeške kulture, tolerancije i razumjevanja, u kojoj je spremnost da se sasluša svačiji stav odraz civilizacijske vrijednosti", istakli su iz Bokeškog foruma.

Kako su istakli, upravo je Ivan Novosel najveći krivac za sve ono što se dešavalo na posljednjoj sjednici lokalnog parlamenta.

"Nama, koji predstavljamo tivatsku opoziciju, ostaje da se dobro zamislimo da li da ubuduće prisustvujemo sjednicama lokalnog parlamenta koje on vodi, i čovjeku koji to ni po čemu ne zaslužuje dajemo legitimitet", poručili su iz Bokeškog foruma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније