Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

23. 06. 2017. 15:49   >>  15:22 1

SDP

Hadžimušović predsjednik Foruma mladih

Emir Hadžimušović izabran je za predsjednika Foruma mladih Socijaldemokratske partije (SDP).

 

Iz te stranke su naveli da je Forum juče na Kongresu, uz prisustvo delegata iz svih crnogorskih gradova, izabrao je novo rukovodstvo koje će upravljati organizacijom u naredne dvije godine.

Za predsjednika je izabran Hadžimušović, dok su za potpredsjednike izabrani Nebojša Varagić i Anita Subašić.

Kongresu je prisustvovao i predsjednik Socijaldemokratske partije Crne Gore Ranko Krivokapić, koji je čestitao novoizabranom rukovodstvu, i istakao da su mladi glavni stub Socijaldemokratske partije, pokretačka snaga, koja će, uz životno iskustvo starijih drugova, voditi partiju u nove izazove.

„Samo uspješna saradnja uz obostrano uvažavanje sa svim progresivnim snagama može dovesti do približavanja i ostvarivanja naše misije.“, poručio je predsjednik Krivokapić.

Hadžimušović,  se zahvalio delegatima na ukazanom povjerenju da rukovodi organizacijom u narednom periodu.

„Svejsni smo da je zadatak pred nama veliki i težak, ali svaki napredak zavisi samo od naše odlučnosti, od naših sposobnosti, i od našeg truda i zalaganja u donošenju i sprovođenju tih odluka. Mi želimo i mi smo odlučni da Forum mladih pretvorimo u izuzetnu organizaciju koja će svojim kvalitetom i svojom efikasnošću, svojim načinom rada omogućiti Socijaldemokratskoj partiji da postigne izuzetne rezultate na predstojećim izborima“, istakao je Hadžimušović.

Iz SDP-a su naveli da će na prvoj narednoj sjednici Glavnog odbora Foruma mladih, uslijediti izbor Predsjedništva i Generalnog sekretara, kao i usvajanje Programske deklaracije Foruma mladih Socijaldemokratske partije Crne Gore, koja će zasigurno biti jedan od temeljnih dokumenta koji će ponuditi konkretna rješenja za poboljšanje opšteg položaja mladih u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније