Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 06. 2013. 13:35   >>  13:35

BERANE

SNP: Zajedno protiv vlasti

Beranski Izvršni odbor opštinskog odbora Socijalističke narodne partije predložio je opštinskom odboru te partije da SNP, kao najjača opoziciona partija u Beranama, bude inicijator razgovora sa ostalim opozicionim partijama, radi iznalaženja najboljeg rešenja učešća opozicionih partija na predstojećim lokalnim izborima, u cilju ostvarivanja pobjede, odnosno smjene vlasti.

Izvršni odbor je u petak, kako danas saopštavaju iz SNP-a, konstatovao da je situacija u Beranama izuzetno teška po svim pitanjima.

„Stoga je neophodno iskoristiti sve mogućnosti kako bi aktuelna lokalna vlast, koja je opštinu Berane dovela u najtežu situaciju u poslednjih nekoliko decenija, bila smijenjena“, navodi se u saopštenju.

„U tom cilju, svi smo dužni da učinimo da taj poraz bude što ubedljiviji, u interesu bolje budućnosti grada Berana i njegovih građana“, zaključuje se u saopštenju SNP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније