Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

25. 06. 2017. 19:53 >> 19:25
2

ZOGOVIĆ SMATRA

Vujanoviću bilo bolje da je posjetio Marovića

Umjesto što se Filip Vujanović na inauguraciji Aleksandra Vučića bavio geostrateškim meditiranjem i "razumijevanjem" koncepta vojne neutralnosti koji je odabrala Srbija, smatram da bi mu u svakom smislu bilo svrsishodnije da je posjetio svog dugogodišnjeg prijatelja i mentora Svetozara Marovića, ocijenio je funkcioner Demokratskog fronta (DF), Milun Zogović.

"Tim prije što je doskorašnji predsjednik političkog Savjeta DPS najzaslužniji za vrtoglavi uspon Filipa Vujanovića kojeg je na svim promocijama promovisao kao svog prijatelja, posebno kad su ga napadali u SDP i u svojoj partiji. Vjerujem da je Filip Vujanović vrlo dobro upoznat da se njegov teško oboljeli prijatelj Svetozar Marović nalazi na terapiji u bolnici za mentalno oboljele osobe, i da bi mu njegova posjeta bila kao melem na ranu, dok bi se prisjećali zajedničkih dana kad su stvarali novu i za sve jednaku državu. Ali očigledno da bi to prisjećanje izazvalo veliku traumu kod Vujanovića, te da bi i njemu odmah uključili terapiju i legli ga pored višegodišnjeg prijatelja, pošto i on kao Marović zna ko su najveći kriminalci u Crnoj Gori", ističe Zogović.

Zogović navodi da predsjednik DPS-a, Milo Đukanović vjerovatno najbolje zna šta se to dogodilo između dvojice dokazanih prijatelja Vujanovića i Marovića, da ovom prvom ovaj drugi isključivo odgovara u bolnici za mentalno oboljele ili u zatvoru.

"Zato je Filip Vujanović vjerovatno u strahu od svevidećeg šefovog oka i onog što zna o njemu, zaboravio na prijateljstvo s Marovićem, kao što nije zaboravio da je još uvijek na funkciji na koju je nelegitimno izguran, iako je funkcija čovjeka nekad u Crnoj Gori bila najvažnija. U svakom slučaju, spisak onih u DPS čiji je Marović politički otac je prilično dugačak, tako da će svi koji žele i smiju imati priliku da se isprave prvi put kad dođu u Beograd, i posjete svog teško oboljelog tvorca. A ako Filip Vujanović poslije isteka mandata ne završi kao ambasador na Islandu, još uvijek može da se iskupi tajnom posjetom Maroviću, jer sljedeće godine takav nikom više neće biti potreban", zaključio je Zogović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније