Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Antena M, Objavio: I. P. ]

05. 07. 2017. 07:35   >>  07:07 15

PODNOSI OSTAVKU

Husović odlazi sa čela BS?

Na sjednici Glavnog odbora Bošnjačke stranke (BS), zakazanoj za subotu u Rožajama, Rafet Husović podnijeće ostavku na funkciju predsjednika BS.

 

Husović je o svojoj namjeri obavijestio samo članove Predsjedništva BS, jer prema informacijama Antene M, želi da izbjegne eventualne pritiske da se predomisli i ostane na čelu stranke.

Nezvanično, svoju je odluku obrazložio umorom i željom da uzme predah od političkih obaveza.

Za predsjednika Bošnjačke stranke Rafet Husović izabran je 26. februara 2006, a reizabran je još dva puta – 2011. i 2015.

Odlazak Husovića sa funkcije predsjednika BS vjerovatno bi značio i njegovo napuštanje Vlade, u kojoj je od 2009, prvo kao ministar bez portfelja, a od 2012. na mjestu potpredsjednika.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније