Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 06. 2013. 14:04 >> 14:34
3

PEJOVIĆ PRED ANKETNIM

Nikog nijesmo brisali iz biračkog spiska

Anketni odbor nastavio je danas saslušanje funkcionera DPS-a Daliborke Pejović, radi prikupljanja činjenica oko afere Snimak.

 

Predsjednik Anketnog odbora Koča Pavlović pitao je Pejović da li je u svom govoru na sjednicama Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa govorila partijskom ili profesionalnom angažmanu direktora preduzeća Herceg Novom.

Ona je, odgovarajući Pavloviću, negirala da je bilo kakvih pritisaka na direktore javnih preduzeća.

"Nema govora o tome da je bilo pritisaka, niti je ikada bilo ko imao sankcije zbog političke pripadnosti", poručila je Pejović.

 

Član Anketnog odbora iz redova Demokratskog fronta (DF) Vladislav Bojović pitao je bivšu direktoricu Agencije za zaštitu životne sredine da li je posao koordinatora DPS da preuređuje birački spisak, te da li zna da je DPS u ovom slučaju preuzeo obavezu državnog organa.

"Ni jedno, ni drugo", odgovorila je ona, navodeći da ni ona lično, a ni DPS nijesu izbrisali nikoga iz biračkog spiska.

Na to je reagovao predsjedavajući Pavlović, navodeći da je "ovakav način izbjegavanja istine uvredljiv za građane Crne Gore".

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније