Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

07. 07. 2017. 13:28 >> 13:09

CRNOGORSKA PORUČUJE

Cetinje mora razvijati sopstvene kapacitete

Crnogorska već sada uživa veliku podršku Cetinjana, saopštio je član OO Crnogorske na Cetinju, Filip Martinović.

Iz Crnogorske je saopšteno da su Martinović, predsjednik OO Crnogorske Cetinje Ivica Kaluđerović, odbornik Crnogorske u SO Budva Pero Duletić i aktivisti te partije nastavili akciju direktnog informisanja građana Cetinja o aktivnostima stranke.



"Građanke i građani Cetinja nam svakodnevno daju vjetar u leđa svojim gostoprimstvom i srdačnim razgovorima", istakao je Martinović.

Kako dodaje, razgovori “oči u oči” su najkorisniji jer samo tako mogu saznati koji problemi muče njihove sugrađane i u razgovoru sa njima, mogu doći do zajedničkih rješenja.



"Prilikom razgovora Cetinjani su kao najveći problem naveli nezaposlenost. Kako stariji, jer brinu za svoje potomke i njihovu budućnost, tako i mlađi jer ne vide sebe u svom gradu već svakodnevno putuju u primorske gradove ili u Podgoricu kako bi zaradili za život. Nezaposlenost je problem koji se hitno mora riješiti, a Cetinje mora razvijati sopstvene kapacitete i zadržati mlade ljude i pružiti im priliku za život i rad u svom gradu", istakao je Martinović.



Iz Crnogorske su saopštili da će, sudeći po prvoj nedjelji razgovora sa Cetinjanima, ta partija sigurno biti u prilici da mijenja stvari nabolje.

"Posebno iz razloga što Crnogorska u svojim redovima ima jako iskusne osobe, profesionalce koji imaju neophodno znanje koje prenose na mlade koji su spremni za naporan rad i trud kako bi Prijestonica zasijala novim sjajem", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније