Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina; Objavio: I. P. ]

18. 07. 2017. 07:51 >> 07:22
4

STIŽE DANAS

Predsjednik Evropskog parlamenta u CG

Predsjednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani boraviće od danas u Crnoj Gori.


Tajani će razgovarati sa predsjednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem i predsjednikom parlamenta Ivanom Brajovićem.

Najavljeno je da će Tajani i Brajović, nakon razgovora, dati izjave za javnost u podgoričkoj Vili Gorica.

Tijani će sjutra razgovarati sa crnogorskim privrednicima, na sastanku koji organizuje Privredna komora Crne Gore.

Planirana je i posjeta projektu povezivanja ‒ Trans-balkanski elektroenergetski koridor I: sekcija Crna Gora, a posjeta Crnoj Gori biće zaključena u Perastu događajem posvećenim kulturi i turizmu, na kom će sa studentima turizma biti razgovarano o značaju ovog sektora u Crnoj Gori.

Tajani je poručio da dolaskom u Crnu Goru, prvu zemlju koju posjećuje u svom mandatu, a koja nije članica Evropske unije, želi da pošalje snažnu poruku cijelom regionu.

On je, uoči posjete, ocijenio da Zapadni Balkan pripada Evropi, što je određeno snažnim istorijskim, kulturnim i ekonomskim vezama.

Vrata članstva u EU ostaju otvorena za sve one koji mijenjaju svoje zemlje nabolje, ne samo u interesu članstva već i u interesu građana. Stabilnost u regionu znači stabilnost u cijeloj Evropi. Radujem se susretu sa građanima Crne Gore“, poručio je Tajani.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније