Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

18. 07. 2017. 12:39 >> 12:10
12

ODGOVORILI DF-U

DPS: NATO će pomoći Crnoj Gori

Međunarodna zajednica i NATO će pomoći Crnoj Gori u borbi sa požarima, kao što su to radili i u nekoliko prethodnih sličnih situacija, i to u Demokratskom frontu (DF) odlično znaju, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

 

Demokratski front (DF) saopštio je juče da je "vlast obmanula građane obećanjima da će NATO priskočiti u pomoć Crnoj Gori u slučaju ovakvih i sličnih situacija".

"Družini iz Demokratskog fronta, političkim piromanima koji su u nekoliko navrata u posljednje dvije decenije pokušavali na različite načine da zapale Crnu Goru i izazovu nemire, poručujemo da se okanu svoje stalne prakse i ne zloupotrebljavaju stanje elementarne nepogode i tuđu tragediju", saopštio je DPS.

Trvde da će NATO i međunarodna zajednica pomoći Crnoj Gori.

"Znaju odlično i u DF-u da će međunarodna zajednica i NATO pomoći Crnoj Gori u borbi sa požarima, kao što su to radili i u nekoliko prethodnih sličnih situacija - na primjer, nakon poplava u decembru 2010. ili tokom vanrednog stanja zbog teških sniježnih padavina u februaru 2012. godine. Država Crna Gora će, kao i sve susjedne zemlje zahvaćene požarima, uspjeti da se izbori sa vatrenim stihijama. Političkim piromanima bismo preporučuli da, umjesto što se trude da profitiraju na tuđoj nesreći, svoju pažnju usmjere na spremanje odbrane i sudski proces koji im slijedi, te da odgovore građanima na pitanje: zašto su i po čijem nalogu pokušali da 16. oktobra 2016. zapale Crnu Goru i izazovu građanski rat", poručio je DPS.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније