Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

18. 07. 2017. 16:32 >> 16:03

DAJKOVIĆ SAOPŠTIO

"Nastavlja se razbijanje Demosa"

Zavjereničko-nelegitimni pokušaj razbijanja, a zašto ne reći i otimanja Demosa, nastavlja sa punim intenzitetom, saopštio je član IO Demosa Vladislav Dajković.

"Gospodin (Goran) Danilović nakon selektivnog, tajnog i nedemokratskog prikupljanja potpisa za sazivanje vanredne Skupštine i izbor novog predsjednika, ali i sabotiranja i nedolaska na sjednice GO i Predsjedništva, nastavlja selektivno i da se pojavljuje na stranačkim organima, čime, sada već u kontinuitetu, nastavlja da nipodaštava stranačke procedure i statutarne obaveze", saopštio je Dajković.

Danilović je na sjednici IO Demosa kojom je predsjedavao, predložio da vanredna Skupština te stranke bude održana 27. avgusta u Mojkovcu.

Dajković je naveo da je na sinoćnjoj sjednici učestvovao iz dva razloga.

"Da bih pokazao svoju privrženost Demosu, cijeneći stav da se jedino na stranačkim organima može prevazići ova kriza, ali i da bih još jednom, oči u oči, upozorio Gorana Danilovića da prekine sa sramnim razbijanjem, ali i ponižavanjem stranke vođen, očito, neskrivenim kompleksima i nestrpljivo-nezdravim ambicijom", kazao je Dajković.

On je pozvao Danilovića da prihvati odgovornost ako nastavi da zaobilazi Glavni odbor partije.

"Ukoliko pomenuti gospodin Danilović nastavi sa organizacijom a priori fingirane i kvazi Skupštine, pogotovo zaobilazeći GO kao tijelo koje bi moralo da je potvrdi ili odbije, zaobilazeći zaključke Predsjedništva, ali i zaobilazeći volju većine članstva u opštinskim odborima - pozivam ga da preuzme odgovornost za skandal koji slijedi, a koji je više svojstven "pajovićevskom" načinu vođenja politike, negoli ozbiljnim ljudima i političarima. U konačnom, predlažem da se gospodin Danilović dozove pameti i prestane sa ovim brukanjem ili da, u suprotnom, istupi iz Demosa i osnuje novu stranku sa svojim pristalicama, shodno svojim političkim, ali i ljudskim afinitetima", zaključio je Dajković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније