Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 07. 2017. 18:32 >> 18:06
11

DPS ODGOVORIO

"Bečić politički i ljudski nevaspitan"

Iz Demokratske partije socijalista su saopštili kako "razumiju potrebu Alekse Bečića da sakriva detalje svoje političke biografije kroz saopštenja objavljena u crnogorskim medijima i na, kako kažu u DPS-u, portalu "Vijesti" kao dijelu opozicionog medijskog koncerna.

"Kako je počeo, ubijediće sebe da zapravo nije ni bio član SNP-a, da nije barjačio i rušio državu, kad god je bio u prilici. Današnjim saopštenjem, Bečić otkriva svoje pravo političko i ljudsko (ne)vaspitanje i zanesenost prividom sopstvene veličine. Kad se tako ponaša sad kad je niko, kako bi tek bilo da postane neko", navode iz DPS-a.

Njemu se, kako kažu u toj partiji, baš niko u vrhu DPS-a ne razuma, a kamoli Milo Đukanović.

"Za razliku od Alekse, dokonog i vazda destruktivnog i antidržavnog, predsjednik DPS - a se nikada nije bavio saopštenjima samoubijeđenih i samozvanih političkih protivnika. Jer, ipak je neko trebalo da stvara i brani državu, dok su je Aleksa i političke štetočine poput njega ugrožavale. Da bi uopšte ušao u njegov vidokrug, Bečić bi morao da "guli" decenije političkog staža. Ali je pitanje da li će bivšem SNP-ovcu partija toliko potrajati. Ili će se na osnovu iskustva svog bivšeg predsjednika Predraga Bulatovića po potrebi seliti od partije do partije. Za početak, ne ide mu toliko loše. Prije 30-te je uspio da rasturi jednu partiju i da formira novu, pripisujući skromno sebi sve zasluge kompletne opozicije", kažu u DPS-u.

Iz vladajuće partije poručuju kako "Bečićevo saopštenje ne otkriva samo njegov primitivizam, već pokazuje i šta su mu dvije najveće političke frustracije – javno mnjenje i Milo Đukanović".

"Njegov realni problem je ipak u tome što malo koga više može da prevari svojom demagogijom, jer se lažna slika o "mladosti, neukaljanosti, sposobnosti i poštenju", o "pobjedama, a ne podjelama" Demokrata ruši kao kula od karata. Odatle i Bečićeva panika koja ga navodi da svoje frustiracije bijesno prosipa bez kontrole i elementarnog kućnog odgoja. Bivši mladi SNP-ovac, koji je brzo okrenuo leđa onima koji su ga lansirali, u svojoj umišljenosti bez pokrića, ne primjećuje da su mnogi nasrtljivci na Đukanovića i DPS već odavno politička prošlost. U koju i Bečić nezaustavljivo srlja, ne shvatajući da je sam sebi najveći protivnik", zaključuju u DPS-u.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније