Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

23. 07. 2017. 08:35 >> 08:46
4

ZA PREDSJEDNIKA SNP-A

Šćekić: Joković jedini da se kandiduje

Predsjednik Opštine Berane i član Glavnog odbora Socijalističke narodne partije Dragoslav Šćekić kazao je u izjavi za Pobjedu da podržava kandidaturu Vladimira Jokovića za predsjednika SNP-a na predstojećem Kongresu te partije koji je zakazan za 13. avgust.

Šćekić je podsjetio da je 9. jula nakon sastanka članova Glavnog odbora rekao da se u interesu jedinstva partije neće kandidovati za predsjednika partije i da bi trebalo podržati jedinstvenog kandidata koji će objediniti SNP.

"Zbog jedinstva partije i prevazilaženja problelma koji dugo postoje u partiji, smatram da bi član Glavnog odbora iz Plužina Vladimir Joković trebalo da bude jedini kandidat za predsjednika Socijalističke narodne partije. Smatram da je riječ o kandidatu koju bi mogao da objedini SNP i vrati ga na stari put. Očekujem da će Jokovićeva kandidatura voditi do jedinstva i da će napraviti dobar tim i poštovati volju članova sa terena i nosioce partijskih aktivosti", rekao je on za Pobjedu.

Kako navodi taj list, Šćekićeva podrška kandidaturi Jokovića gotovo sigurno dovodi predsjednika karate Saveza Crne Gore na funkciju predsjednika SNP-a, imajući u vidu da je Milićev tabor podijeljen oko podrške bivšoj poslanici iz Bara Snežani Jonici, čija kandidatura za Ščekića je apsolutno neprihvatljiva.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније