Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

28. 07. 2017. 07:52   >>  07:24 5

ZA SAD SAMO IDEJA

Damjanović osniva partiju

Bivši šef poslaničkog kluba Socijalističke narodne partije (SNP) Aleksandar Damjanović najavio je da bi uskoro mogao osnovati stranku koja bi prvenstveno okupila nezadovoljne članove i simaptizere SNP-a.

On smatra da bi to svakako bila poltička snaga koja bi doprinijela političkim promjenama u Crnoj Gori, a vjeruje i da opozicija ima obavezu i šansu da to učini na narednim izborima.

"Nije isključena mogućnost da se veliki broj članova SNP-a i simpatizera koji se ne mire sa uništavanjem i nestajanjem partije, kao i veliki broj onih koji nijesu članovi SNP-a ali baštine izvorne principe te stranke, sabere u novu političku snagu, koja bi kroz jedinstven put na idejama pravednije, zdravije i mnogo bolje Crne Gore svakako dala svoj doprinos neminovnim političkim promjenama", rekao je Damjanović za TV Vijesti.

Kazao je da sarađuje sa onima koji dijele iste ili slične ideje njegovog političkog puta i onoga što je radio devet godina u parlamentu, časno zastupajući članove SNP-a i boreći se za njihova prava i bolju Crnu Goru.

"Međutim, ne bih licitirao saveznicima i protivnicima. Svakako sam iskazao solidarnost sa kolegama koje su satjerane maltene kroz oduzimanje imuniteta i ovim lakrdijama koje su se dešavale u parlamentu", istakao je Damjanović.

Na pitanje kada će novi politički subjekt biti formiran, on je rekao da se zasad radi samo o ideji.

Damjanović smatra da je situacija u vlasti nikad gora i da i tamo postoje žestoke podjele ispod žita.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније