Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

31. 07. 2017. 17:15 >> 16:46
2

ODGOVOR URE

"Postojanje DPS-a uvreda za Cetinje"

Kada Demokratska partija socijalista (DPS), koja je - od uspješnog Cetinja, sa Obodom i Košutom, koje je „uvozilo“ radnu snagu i imalo svega par stotina nezaposlenih, svojim pljačkama i „patriotskom politikom“ napravila zonu sumraka, sa polu-praznim školama, uništenim fabrikama i hiljadama nezaposlenih, optuži nas u Građanskom pokretu URA da „vrijeđamo Cetinjane“, onda znate da stepen njihovih halucinacija prevazilazi okvire realnog života, ali i da se ta paritja nalazi u posljednoj fazi raspada, saopštio je predsjednik cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA Filip Adžić.

"Kada je taj vanvremenski, vizionarski DPS preuzeo vlast, u uspješnom i bogatom Cetinju radili su i Obod i Košuta, ali i Trgopromet, Tara, Bojana, Sanitas, Galenika i drugi. U našem gradu nijesu radili samo penzioneri, đaci i oni koji su svojevoljno odlučivali da se posvete drugim obavezama. U gradu sa tolikom ekonomskom stabilnošću, bilo je prostora i za razvoj kulture, sporta i svih drugih važnih segmenata društva. A dovoljno je danas prošetati Njegoševom ulicom, osjetiti „miris“ Ponora ili slaviti dolazak vode, da bi shvatili koliko je DPS valjao Cetinju i Cetinjanima. Njihovo postojanje i djelovanje je najveća uvreda za naš grad", ukazao je Adžić.

Adžić je kazao da kada "građani Prijestonice žele da pobjegnu od stvarnosti, tada čitaju ekonomski program DPS-a, jer su se naslušali praznih obećanja i nagledali 3D animacija, od žičare do fabrike čokolade, dok je iz godine u godinu Cetinje u sve težoj poziciji".

"Dok ste javnost zamajavali Vašim izmišljenim, izbornim projektima i jednokratnim pričama, svaku cetinjsku fabriku ste zatvorili, opljačkali i opustošili, a radnike poslali kući. Uništili ste sve čega ste se dotakli, pa su nam nekada pune seoske i gradske škole danas prazne ili polu-prazne, dok nam hiljade sugrađana hleb traži u drugim gradovima. Umjesto da Vam, od stida i savjesti, obrazi budu vječno crveni, Vi se usuđujete da drugima spočitavate kritike i dijelite moralne lekcije", poručio je Adžić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније