Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

03. 08. 2017. 21:27   >>  22:51

DPS DEMOKRATAMA

Odnose s DF–om raščišćavajte u koaliciji

Ogromne su razlike između Demokratske partije socijalista i Demokratskog fronta, a mnogo veće sličnosti između Demokrata i DF-a, ocijenili su iz DPS-a.

Oni su tako dogovorili na ranije saopštenje Demokrata u kome se navodi da između lidera DPS-a Mila Đukanovića i Demokratskog fronta nema puno razlike.

Iz DPS-a tvrde kako Bečićeve Demokrate tvrde da nema razlike između DPS i DF, a u koaliciji su upravo sa DF-om u tri opštine – Budvi, Kotoru i Herceg Novom. 

"Upravo zahvaljujući DF-u su kadrovi Demokrata na čelnim pozicijama u tim opštinama, što obilato koriste za uhljebljenje svojih partijskih kadrova i druge zloupotrebe javnih resursa. DPS nema ništa, niti ima namjeru da ima, ni sa Demokratama ni sa DF-om, pa neka probleme raščišćavaju između sebe", poručuju iz DPS-a.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније