Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina; Objavio: I. P. ]

04. 08. 2017. 13:42 >> 13:13

SNP REAGOVAO

Stav Bečića nije demokratski

Stav lidera Demokrata, Alekse Bečića, da kandidata za presjedničke izbore mogu ponuditi samo oni koji pobjeđuju nije u skladu sa načelima demokratije, i u suprotnosti je sa Ustavom Crne Gore, saopštila je potpredsjednica Socijalističke narodne partije (SNP), Danijela Pavićević.


Bečić je ranije danas kazao da opozicionog kandidata za predsjednika mogu predložiti samo oni koji do sada nijesu izgubili na izborima, i da prije odluke treba provjeriti rejting kandidata.

"Takav stav je u suprotnosti sa Poveljom Ujedinjenih nacija i sa Ustavom Crne Gore, koji svakom građaninu garantuje da može da bira i da bude biran, bez obzira na to da li je pobjednik ili je poraženi", kazala je Pavićević agenciji Mina.

Kako je navela, SNP će, kada budu raspisani predsjednički izbori, saopstiti jasno svoj stav.

"Naš stav jasno će definisati naš cilj da se dese promjene u Crnoj Gori i da imamo prvog demokratskog, na slobodnim izborima izabranog predsjednika Crnoj Gori nakon 21. maja 2006. godine“, poručila je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније