Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

04. 08. 2017. 14:45   >>  14:20 4

DPS O SKUPU

Porodično okupljanje Demokrata s primorja

Skup koji je Demokratska Crna Gora održala na Žabljaku nije bio konvencija, već porodično, bratstveničko i kumovsko okupljanje uhljebljenih kadrova po lokalnim upravama u Budvi, Kotoru i Herceg Novom, da se malo sklone od paklenih vrućina i ogromnih gužvi u špicu turističke sezone, saopšteno je iz lokalnog Odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

 

Predsjednik žabljačkog Odbora DPS-a, Milorad Zarubica kazao je da su konačno, nakon tolikih turističkih šetnji po žabljačkim selima, Demokrate nekako uspjele da „skrpe ljude za konvenciju na Žabljaku na kojoj su saopštili da su formirali opštinski odbor od 21 člana“.

„Hvale se sa “prepunom” salom koju su napunili zbrinutom rodbinom sa primorja i treba im čestitati na smjelosti da javno objave fotografije na kojima se teško mogu prepoznati građani Žabljaka.  S obzirom na to da je svaki mjesni odbor DPS-a na Žabljaku brojniji od na brzinu sklepanog opštinskog odbora Demokrata, najbolje bi bilo da se odmah ujedine sa ostatkom opozicije, jer sve što su učinili je promjena košulja i kravata i skidanje kokarde sa kapa“, poručuje Zarubica.

On je dodao da su gotovo svi članovi OO Demokrata Žabljak dojučerašnji članovi DF-a i SNP-a, „ali ni to ne čudi, jer je i sam Bečić ponikao od njih“.

„Da je riječ o partiji za zbrinjavanje rodbine i svojih kadrova, najbolje svjedoči profesionalna biografija novoizabranog predsjednika Demokrata na Žabljaku, koji je kao „mlad, nov i pošten“ već tri puta uspio da dobije otpremninu i da se ponovo zaposli u državnom preduzeću. A kada govore o poštenju, Demokrate bi prvo morale da saopšte ko finansira višesedmične škole u prirodi po durmitorskom kraju za njihove maloljetne aktiviste i familije sa primorja.  Demokrate, Bečić i svi njihovi uhljebljeni kadrovi uvijek su na Žabljak dobrodošli kao turisti, ali vlast nikad ne mogu osvojiti. Previše su prozirni da bi im gordi Durmitorci povjerovali“, zaključuje Zarubica.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније