Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

04. 08. 2017. 19:35   >>  19:07

ODGOVOR DEMOKRATA

DPS da ne koristi riječ „uhljebljenje“

Opštinski odbor Demokrata Žabljak poručio je da članovi Demokratske partije socijalista (DPS) treba iz vokabulara da izbace riječ „uhljebljenje“, zbog "vas samih i vaših funkcionera koji su sa svojim familijama zaposjeli cijele državne organe, državna preduzeća i opštine".

Podsjetimo, iz žabljačkog DPS-a su ranije danas saopštili da skup koji je Demokratska Crna Gora održala u graudu pod Durmitorom nije bio konvencija, već porodično, bratstveničko i kumovsko okupljanje uhljebljenih kadrova po lokalnim upravama u Budvi, Kotoru i Herceg Novom, "da se malo sklone od paklenih vrućina i ogromnih gužvi u špicu turističke sezone".

"Gospodo iz žabljačkog ogranka organizovane kriminalne grupe, iz dana u dan nas uvjeravate da oni ko vas poslije Demokrata najviše politički sahranjuju jeste vi sami, besmislenim i neistinitim saopštenjima. Da ste drugi, kao što nijeste, iz vokabulara biste izbacili riječ „uhljebljenje“, zbog vas samih i vaših funkcionera koji su sa svojim familijama zaposjeli cijele državne organe, državna preduzeća i opštine. Ovih nekoliko mjeseci još što vam je ostalo očekujemo da počnete i kućne ljubimce da postavljate na radna mjesta za koja mislite da su vam od djeda ostala", saopštili su iz OO Demokrata Žabljak.

Kazali su da su visoki funkcioneri DPS-a i članovi njhovih porodica milijarderi i milioneri.

"Eto, kad pominjete rodbinu ajde da se osvrnemo malo na taj fenomen. Milo Đukanović, šef vladajuće partije, višestruki premijer, milijarder; sin Blažo "biznismen", vlasnik više firmi, hotela i poslovnih prostora od sjevera do juga, pravo sa biroa. Njegov rođeni brat Aco uhljebljeni "biznismen" na račun brata premijera - milijarder, sestra Ana i njen sin milioneri, vlasnici zgrada u Dobroti, milionskog stana na Menhetnu i ko zna još čega. Duško Marković premijer, sin jedan od direktora u Montenegro erlajnsu. O Marovićima, Čađenovićima i Lazovićima u Budvi, Ćatovićima u Kotoru, Mugošama u Podgorici – nećemo, jer ne bismo ni u 100 saopštenja završili. Eto, makar će vam lakše biti da provodite zatvorske dane, onako u porodičnoj atmosferi, mada nijesmo sigurni da će biti dovoljno ćelija za sve", navodi se u saopštenju.

OO Demokrata Žabljak optužio je DPS da piše besmislena saopštenja, te da se ne trude da u njima iznesu bar jednu istinu.

"Pomenuli ste Darka Šljivančanina, a novoizabrani predsjednik žabljačkog odbora Demokrata ne da nikad nije uzeo ni jednu otpremninu, a ne tri, nego nikad u svom životu nije radio ni u jednoj državnoj firmi ili preduzeću, što je veoma lako dokazivo, kao i vaše krupne neistine. Njegovo radno iskustvo zasnovano je isključivo na poštenom radu u privatnim ugostiteljskim objektima, kao što su hoteli i restorani, sa čime se vi ne možete baš pohvaliti, naročito kada ide ovaj prefiks o poštenom radu. A što se kokardi tiče, više ste vi istih tih kokardi, šahovnica, petokraka, trobojki, dvobojki i jednobojki promijenili nego što svi mi u Demokratama imamo godina. Iz komunista izrasli ste u četnike, iz četnika u moderne Srbe, iz modernih Srba u Evropljanje, iz Evropljana u Crnogorce, pa još jedan krug, i ko zna u što ćete se još pretvoriti zbog prokletih para. Mi vam poručujemo da vam je sad najbliža ona dvobojna, prugasta, crno-bijela odjeća, vaša kriminalna ideologija vas tome od samih početaka vodi i bila bi nepravda vasionskih razmjera da, na kraju, većina vas nju ne ogrne. Zato smo mi tu da se pobrinemo da se ne „iskobeljate“ sa uslovnim kaznama", saopštile su Demokrate Žabljak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније