Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina;Objavio: B.V. ]

05. 08. 2017. 08:08   >>  07:43

VLADAJUĆA KOALICIJA

Bez dogovora o skraćenju mandata

Vladajuća koalicija u Ulcinju još nije postigla dogovor o skraćenju mandata lokalnom parlamentu, rekao je šef ulcinjskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS), Ljoro Nrekić, navodeći da očekuju da će se to uskoro desiti.

 

On je kazao da je za sada pitanje termina izbora otvoreno.

“Redovni izbori trebalo bi da budu 4. februara iduće godine, ali očekujem da jednoglasno, sa koalicionim partnerima, postignemo dogovor da oni budu održani krajem ove godine”, rekao je Nrekić Pobjedi.

On je kazao da će prilikom donošenja odluke o skraćenju mandata ulcinjskom parlamentu biti uvažena mišljenja svih članova koalicije.

Genci Nimanbegu iz Force, međutim, ne očekuje prijevremene izbore u Ulcinju.

“Mislim da izbori treba da budu u redovnom roku, a to je početkom naredne godine”, kazao je on.

Vlast u Ulcinju čini devet odbornika DPS-a, osam Force, sedam DP i troje iz DUA.

Prekompozicija vlasti u toj opštini desila se prošle godine, kada su DPS i DUA ušle u koaliciju sa Forcom i albanskim strankama okupljenim oko Demokratske partije Fatmira Đeke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније