Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

05. 08. 2017. 16:50 >> 16:24
5

ODGOVOR DF-A

Demokrate napadaju po nalogu DB-a

Nakon što je od cjelokupne crnogorske opozicije Bečićevu kandidaturu podržala samo njegova kravata, ovaj iskušenik Miraša Dedeića je pokušao da već oprobanim metodama Darka Pajovića koje je koristio protiv DF-a, pobjegne od veleizdaje svojih birača koju je počinio prije svog tridesetog rođendana, poručili su iz Demokratskog fronta.

DF je odgovorio na jučerašnji odgovor Demokrata, u kome je navedeno da "mnogo više sličnosti ima između tog političkog saveza i Demokratske partije socijalista (DPS), nego što DF može pokriti galamom i predstavama". 

Iz DF-a kreativnom timu sa Megatrenda poručuju da promijene strategiju promovisanja svog lidera. 

"Brutalno isturajući Aleksu Bečića da svakodnevno dobija nokaute u javnosti, poput ovog posljednjeg gdje se čitava opozicija izređala na njemu, kreativni tim rizikuje da do Nove godine od njihovog lidera ostanu politički dugmići garnirani kravatom. Ili se u stvari radi o namjernom trošenju, kako bi ga u pogodnom trenutku na mjestu predsjedničkog kandidata zamijeno njegov guru sa Megatrenda", navodi se u reagovanju DF-a. 

Kako kažu, izražavaju i nemjerljivo zadovoljstvo što su potvrđeni njihovi navodi da se Aleska Bečić u svom reagovanju protiv ovog saveza u potpunosti stavio na stranu Milivoja Katnića i da je "lider Demokrata po uzoru na Sašu Sinđelića dobio status političkog svjedoka saradnika". 

"Inače je stav o neophodnosti zabrane DF-a prvi promovisao gensek Demokrata misleći valjda da će nakon toga lakše razvijati svoju političku misao koja je deceniju i po vegetirala u zatvorenom kontejneru SNP-a", tvrde iz DF-a. 

Iz te koalicije navode i da gotovo groteskno djeluje kad o otvaranju nekakvih tajnih dosijea govore "političke kreature koje su finansirali i još uvijek finasiraju kriminalni klanovi koji ih redovno čupaju za uši ako samo i pomisle da ne vrate kamatu". 

"Upravo je to glavni razlog zbog kojeg Demokrate u aferi državni udar navijaju za Milivoja Katnića misleći valjda da će talik iz Bajramovice zaboraviti na njihove kriminalne kontakte i veze kao što je zaboravio kompletnu familiju Đukanović i njihova nepočinstva. DF u svakom slučaju podržava otvaranje tajnih dosijea, ali istovremeno i upozorava mladog kolegu da bi mu se tom prilikom moglo dogoditi da ostane bez čitavog rukovodstva", poručuju iz DF-a. 

Međutim, kažu, ako će Aleksi Bečiću napadi na DF pomoći da mu mafija oprosti dugove spremni su da se žrtvuju i istrpe njegovo svakodnevno samoraznošenje na kojem bi mu pozavidjeli i šehidi ISIL - a. 

"Ali svakako ne možemo tolerisati  političko licemjerstvo koje se pokušava predstaviti kao obrazac bavljenja politikom", konstatuje se u saopštenju. 

U saopštenju DF-a se naglašava da, za razliku od Alekse Bečića koji se izvinjavao Pensu što je kao jedanaestogodišnjak sa slikom Slobodana Miloševića branio beogradske mostove, "Andrija Mandić se ponosi činjenicom što je učestvovao u otporu NATO agresoru i sa svojom PVO jedinicom se suprostavljao zločinačkim avionima koji su sijali smrt po Crnoj Gori i Srbiji". 

"Crnogorska javnost će lako procijeniti da li je patriotizam primanje instrukcija od Biks Alijua i blagoslova od Miraša Dedeića kao što to radi Aleksa Bečić, ili beskompromisna borba protiv režima koju vodi DF u očuvanju tradiconalne i istinske Crne Gore. U politici ne možete istovremeno večerati sa Mirašom Dedeićem i Amfilohijem Radovićem, ne možete igrati tango sa američkom ambasadorkom a posle toga recitovati Jesenjina ruskom ambasadoru, ne možete u Herceg Novom  biti Srbin a u Ulcinju Albanac, niti je moguće u jednom trenutku govoriti srpskim, crnogorskim, bošnjačkim, hrvatskim i albanskim jezikom. Ili je moguće ako su kojim slučajem Amerikanci klonirali Aleksu Bečića, tako da više ni on sam ne zna što stvarno misli", ocijenjuju iz DF-a. 

Da ne bude zabune, tvrde, DF nema ništa protiv toga što Demokrate otvoreno podržava međunarodni gej lobi, ali ih savjetuju da  tu podršku iskoriste u borbi protiv DPS - a, jer u obračunu protiv DF-a nemaju nikakve šanse. 

"Uostalom, Bečić nije uspio da pobijedi ni Srđana Milića na Kongresu koji mu je još oprostio 100.000 eura koje je odnio iz bivše partije za novi početak. I dok mu Duško Marković veže kravatu za sastanak s Pensom, bolje bi mu bilo da umjesto što po instrukcijama DB-a  napada  DF,  provjeri da mu kravata nije previše zategnuta, jer kad Duško sveže  čvor, tu ne pomažu ni čokoladice "Najljepše želje", zaključuje se u saopštenju DF-a.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније