Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ Objavio: O.Z. ]

07. 08. 2017. 08:10   >>  07:46 12

ŠEHOVIĆ SMATRA

SD treba samostalno na izbore

Socijaldemokrate Crne Gore (SD) na predstojeće lokalne izbore treba da izađu samostalno, jer će trend rasta podrške toj partiji biti nastavljen, kazao je potpredsjednik SD, Damir Šehović.

On je istakao da će konačnu odluku o načinu učestvovanja na lokalnim izborima donijeti organi partije, kada izbori budu raspisani.

"Moj lični stav je da SD i na predstojećim lokalnim izborima treba da nastupi samostalno, jer sam uvjeren da će trend rasta biti nastavljen, da će i ovog puta građani znati da prepoznaju našu kvalitetnu izbornu ponudu i ugledne ljude koji su najbolji garant da će ona biti realizovana", kazao je Šehović listu Pobjeda.

Prema njegovim riječima, nema dileme da će SD, zajedno sa partnerima sa državnog nivoa, u ovim
sredinama biti dio vlasti, i preuzeće svoj dio odgovornosti za budući razvoj Cetinja, Ulcinja,
Petnjice i Mojkovca.

On je naglasio da je u kontekstu predsjedničkih izbora najvažnije da pobijedi kandidat koji će biti na fonu vitalnih nacionalnih interesa i na liniji već utvrđenog jasnog državotvornog političkog kursa, a ne neko ko će biti
uzrok nove političke nestabilnosti.

"Tu ćemo činjenicu imati u vidu kada to pitanje dođe na dnevni red", poručio je Šehović.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније