Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ Objavila R.B. ]

07. 08. 2017. 17:42 >> 17:12
2

"ŠTO SE GRBO RODI..."

DPS: Koalicija na mržnji zasnovana

Sitni logističari vlasti u tri opštine u kojima je formirana koalicija bazirana na mržnji prema Demokratskoj partiji socijalista (DPS), danas su do kraja ogolili svoj i politički habitus kompletne opozicije, ocijenjeno je iz DPS-a.

Građanski pokret URA pozvao je danas kolege iz Demokratske Crne Gore i Demokratskog fronta da, umjesto bespotrebnog trošenja energije na svađe i prepirke, u što skorijem roku počnu konstruktivan dijalog oko rješavanja ključnih pitanja crnogorskog društva i naveli da svi zajedno moraju pokazati veći stepen zrelosti, jer je protivnik samo jedan.

"Razumijemo u potpunosti činjenicu da je skribomanija trenutno jedini oblik borbe Građanskog pokreta URA, budući da bojkotuju parlament, u većini lokalnih nemaju nijednog odbornika, a na izborima do kraja godine pitanje je da li će imati kapacitet da uopšte predstave odborničke liste“, saopštio je Marko Burić iz nikšićkog odbora DPS-a.

Kako je rekao, „sitni logističari vlasti u tri opštine u kojima je formirana koalicija bazirana na mržnji prema DPS-u, danas su konačno do kraja ogolili svoj, ali i politički habitus kompletne opozicije“.

"Danas je potpuno jasno da kompletna opozicija suštinski stoji iza kukavičke parole „Mi ili On(i)“. Pozivanjem na zajedničkog neprijatelja, politički patuljci pokazali su da ne razumiju svrhu bavljenja politikom. Umjesto da se bore za bolji život građana, bolju programsku ponudu, da pokušaju da suštinski doprinesu ubrzavanju i snaženju aktuelnih i budućih važnih procesa za Crnu Goru, oni pokazuju potpuni politički autizam u kojem pokušavaju krenuti u neki vrstu lova na vještice u odnosu na DPS“, naveo je Burić.

Kako je rekao, njihova poruka biće jednostavna.

"Ko kome veže kravatu, ko je čiji iskušenik i kum, ko je osvjedočeni saradnik službe, a iza koga stoje koji lobiji - sve su to pitanja koja treba da riješite u, na mržnji zasnovanoj i održavanoj koaliciji, ali vas pozivamo da se sjetite Bogišića: Što se grbo rodi vrijeme ne ispravi“, kaže se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније