Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

08. 08. 2017. 14:29 >> 14:02
3

OPTUŽUJU DEMOKRATE

DPS: Kriju strategiju razvoja luke Škver

Javna rasprava o Strategiji razvoja gradske luke Škver sinoć nije održana, jer iz Opštine Herceg Novi niko nije došao, saopštio je Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Herceg Novi, cjenjujući da Demokratska Crna Gora od građana krije taj dokument.

"Najprije je đačić uhvaćen u prepisivanju. Zatim je preseljen u posljednju klupu. A onda je počeo da dobacuje ne bi li privukao malo pažnje. I dok smišlja odgovore na pitanja: ko je sakrio stanove, koja je banka učestvovala u finansiranju i ko radi u opštini na visokom položaju a član uže familije izvodi radove na zgradi koje plaća Opština, đačić je počeo da dijeli građane Herceg Novog na "naše" i "vaše", da zapošljava svoje visoke partijske funkcionere iz drugih gradova i zaboravlja na obaveze prema građanima Herceg Novog", saopštio je DPS Herceg Novi.

Navodi se da su, nakon što je otkazana javna rasprava o Strategiji razvoja gradske luke Škver jer niko od predstavnika Opštine nije došao, prisutni ozbiljni, odgovorni i zainteresovani građani revolitirano napustili prostorije MZ Herceg Novi.

"Obrađivača Staregije uzaludno su čekali. Predstavnika Sekretarijata za finansije, turizam i ekonomski razvoj takođe. Da li je tema nebitna ili su nebitni građani ne znamo. Samo znamo da dokument „Strategija razvoja Gradske luke Škver“ nije moguće dobiti, a glavna javna rasprava je zakazana", kazali su iz hercegnovskog DPS-a.

Naveli su da je čudna demokratija kojom upravljaju Demokrate kada strategiju mogu dobiti samo odabrani.

"Zato se građani s pravom pitaju kako da dostave pisane primjedbe kada nemaju uvid u dokument? Eto još jednog pitanja za Demokrate", kazali su iz hercegnovskog DPS-a. Zato gospodo iz Demokrata, manje pričajte, više radite. A o vašem radu i javnim nastupima, kao i uvijek do sada, ostavićemo građanima Herceg Novog da sami izvedu zaključak", poručuje se u saopštenju OO DPS Herceg Novi.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније