Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

09. 08. 2017. 15:08   >>  14:40

DPS DEMOKRATAMA

Čemu služe javne rasprave

Hercegnovski Odbor Demokratske partije socijalista upitao je čelnike u tom gradu zbog čega su zakazali glavnu javnu raspravu o razvoju luke Škver i, kako su naveli, ostavili građane da čekaju satima.

 

Iz DPS-a su reagovali na saopštenje Demokrata u kojem se navodi kako je sStrategija razvoja gradske luke Škver na javnoj raspravi koja traje od 1. do 15. Avgusta, kao i da svi zainteresovani građani mogu da ostvare uvid u Opštini i iznesu svoje mišljenje u skladu sa važećim propisima.

Reagovanje DPS-a prenosimo u cjelosti:

“Koliko pričate? Čuje li vas iko? Radite li što?

Ko je sakrio stanove? Koja je banka učestvovala u finansiranju? Ko radi u opštini na visokom položaju a član uže familije izvodi radove na zgradi koje plaća Opština? Kako ste uspjeli da zaposlite predsjednika opštinskog odbora Demokrata Tivat na mjesto šefa kabineta predsjednika Opštine Herceg Novi? Je li to običaj u Demokratama da predsjednik jednog opštinskog odbora bude šef kabineta kod drugog? Zar u vašim redovima niste imali sposobnog Novljanina, nego ste morali da uvozite kadar iz Tivta?

Osjećate li i dalje "tjeskobu, mučninu i neodoljiv nagon za povraćanjem" kada se obraćate DF-u? Ili osjećate milinu i zadovoljstvo kada sa istim DF-om zaustavite dodjelu 44 stana državnim službenicima i namještenicima, i zaustavite zamjenu placa kojom bi još 30 porodica u Herceg Novom riješilo stambeno pitanje? Kako vam idu podjele građana Herceg Novog na "naše" i "vaše"?

Zašto ste zakazli glavnu javnu raspravu o Nacrtu Odluke "Strategija razvoja gradske luke Škver" i ostavili građane da čekaju satima? Niste ih udostojili da dođete i objasnite sve što pišete u vašim saopštenjima. Čemu služe javne rasprave? Ili ste htjeli da vašem šefu iz Zete omogućite da izbjegavanjem javne rasprave dodijeli svom prijatelju prostorije jedriličarskog kluba "Jugole Grakalić"? Hoćete li i to uz osjećaj "tjeskobe, mučnine i neodoljivog nagona za povraćanjem" dogovoriti sa DF-om?

U prvih 100 dana vlasti u Herceg Novom uhvaćeni ste u prepisivanju, dobili packe iz centrale partije zbog nemoći da objasnite šta ste uradili, grizli nokte u poslednjoj klupi i u svojoj nemoći kao trenirani papagaj ponavljali jedno te isto: drugi su krivi za vaš nerad i obmane građana Herceg Novog. Zato gospodo iz Demokrata, odmirte malo jezik, manje pričajte - a više radite”, zaključuje su reagovanju novskog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније