Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

09. 08. 2017. 15:02   >>  14:36 10

DF I DEMOKRATE

Nastavili obračun na društvenim mrežama

Funkcioneri Demokratskog fronta i Demokratske Crne Gore nastavili su i danas žestoke obračune na društvenim mrežama.

 

Lider Pokreta za  promjene, Nebojša Medojević objavio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju sa suprugom uz komentar:

“Šta bi “Demokravate” dale da Bečić i Bogdanović imaju ovakve fotografije. Tačno prije sedam godina. Minhen. Ljubav, porodica, sreća. Samo složno. Samo jako”.

Nakon toga Medojević u komentaru na svoj post napisao da poštuje vrijednosti poput braka, kao i da je ostvaren kao otac, suprug i političar.

“Neka Bečic pokaže sta je on u životu uradio, napisao, objavio, gdje je radio u privredi, koji jezik govori, kakve su mu medjunarodne reference. To je sasvim normalna stvar u politici. Ništa lično. I ja nijesam neko ko ima bilo šta protiv LGBT osoba. To svi znaju. Imam dosta vrlo dobrih prijatelja i smatram da treba da imaju svoja prava. Protiv sam gej brakova i usvajanja djece. I ja kao političar imam jasan stav o svakom važnom pitanju. Ipak je razlika drastična. Njemu želim sve najbolje, ali krenuo je lošim putem koji je SNP doveo do nestanka. Ne blati ljude po kućama, jer nikad ne znaš kad će ti se to vratiti”, napisao je između ostalog Medojević.

Nakon toga je generalni sekretar Demokrata, Boris Bogdanović šerovao objave Medojevića na svom Fejsbuk profile uz komentar:

“Da li je moguće da među vama ima onih koji su spremni da zaokruže redni broj ispred ovakvih psihijatrijskih slučajeva? Sraman, bijedan i jadan pokušaj udara na nas”.

Isto je učinio i lider Demokrata Aleksa Bečić uz komentar da čelnik DF-a širi “podle neistine i insinuacije”.

“Cijenjeni građani, a naročito vi koji namjeravate ili ste u nekom trenutku na listiću zaokružili broj ispred imena partije ili subjekta čiji je čelnik ovakve podle neistine i insinuacije spreman da rabi, zapitajte se: da li ste im zbog ovoga dali glas i da li ovakav "slučaj" zaslužuje vaš glas? Ovakvi jeftini i perfidni pokušaji diskreditacije svih nas, koji dodatno potvrđuju iz čijih bolesnih mozgova je pisan monstruozni letak koji poziva na linč članova, simpatizera i funkcionera Demokrata, a koji je dijeljen uoči novskih izbora, obiće se o glavu njihovim autorima i distributerima, vrlo brzo. Da li se sa ovakvim "slučajevima" mogu voditi "konstruktivni razgovori", upitao je Bečić.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније