Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dan; Objavio: I. P. ]

11. 08. 2017. 09:48 >> 09:19
5

JOKOVIĆ OBEĆAO

SNP će i dalje kritikovati vlast

Socijalistička narodna partija (SNP) i dalje će biti oštar kritičar sadašnje vlasti, nepokolebljiv borac protiv korupcije, kriminala i svih negativnih pojava u našem društvu, a glavni cilj će biti smjena vladajuće partije, rekao je kandidat za predsjednika SNP-a Vladimir Joković.

On je u intervjuu za Dan rekao da je svima u interesu snažan SNP, za koji su se žrtvovali sve ovo vrijeme.

"Vjerujem zato da mogu naći početni minimum saradnje za objedinjenje partije. Kako se na kongresu bira novi glavni odbor, a poslije kongresa i novi opštinski odbori, značajna mjesta u partiji zauzeće veliki broj mladih i školovanih ljudi, koji će SNP-u udahnuti novu energiju i snagu, što će dovesti do toga da partija krene naprijed", kazao je Joković.

Kazao je da poštuje protivkandidate i njihovo političko iskustvo, te da optimizam temelji na nesebičnom zalaganju za jedinstvo partije i na podršci najvećeg dijela mladih u SNP-u.

Joković ističe da se nada da SNP nikad neće doći u situaciju da bude u sukobu sa opozicionim partijama.

"Posebno ne bi bilo u redu da se to radi preko medija", istakao je Joković.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније