Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 08. 2017. 19:11   >>  18:41 2

DAŠIĆ OČEKUJE

Da podjele u SNP-u postanu prošlost

Jedan od kandidata za predsjednika SNP-a Goran Dašić očekuje pobjedu na sjutrašnjem Kongresu.

"Očekujem pobjedu, jer sam kandidat koji može da obezbijedi jedinstvo partije u trenutnom odnosu snaga koji postoji u SNP-u, a posebno očekujem podršku mladih'', rekao je Dašić za portal Antena M.

Vjeruje da će nakon kongresa svi učesnici, ko god pobijedi, priznati rezultate.

"I da svi zajedno od ponedjeljka krenemo u sveobuhvatnu obnovu SNP-a i povratak na stare staze uspjeha'', dodao je Dašić.

On očekuje i da podjele u toj stranci postanu prošlost.

"Izbori nam vrlo brzo slijede, lokalni, onda i predsjednički, a vrlo je moguće i parlamentarni, pa u tom smislu očekujem da SNP bude na visini zadatka'', poručio je Dašić.

Kandidati za nasljednika Srđana Milića, koji je u maju podnio ostavku, su pored Dašića i Snežana Jonica i Vladimir Joković.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније