Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.L.B

14. 08. 2017. 15:31   >>  15:24 11

BEČIĆ NA CETINJU

"Što nas više šibaju, to smo jači"

Na prvoj izbornoj konvenciji, sinoć na Cetinju, formiran je Odbor Demokrata Prijestonice, dok je za predsjednika izabran Danila Mrvaljevića, saopšteno je iz te partije. Na skupu je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić, kazao da rast Demokrata niko i ništa više ne može zaustaviti.

Konvenciji je prisustvovalo rukovodstvo Demokrata, kao i predsjednici opština Kotora i Herceg Novog, Vladimir Jokić i Stevan Katić.

Na skupu je, kako navode Demokrate, najprimjetnija bila ogromna želja i volja Cetinjana za promjenama.

Bečić je, kako se navodi u saopštenju, zahvalio Cetinjankama i Cetinjanima na slici koju šalju cijeloj Crnoj Gori, a nakon, kako je istakao, niza monstruoznih i primitivnih napada na Demokratsku Crnu Goru.

"Ako su mislili da ćemo usmjeriti pažnju na njih, grdno su se prevarili. Ako su se nadali da ćemo zastati, u velikoj su zabludi, jer što nas jače šibaju vjetrovi sa svih strana, to smo mi jači i uporniji i motivisaniji da nastavimo da radimo, da nastavimo da pobjeđujemo”, naveo je Bečić.

Bečić je kazao i da je Cetinje grad u kojem je rođen.

“Kada Demokrate ovakvu podršku imaju na Cetinju, onda je zaključak jedan jedini: pad DPS-a i rast Demokrata niko i ništa više ne može zaustaviti”zaključio je Bečić.

On je kazao i da su Demokrate postale noćna mora za DPS.

“Boli ih što su se danas u ovoj sali sabrali ljudi koji su bili na različitim ideološkim stranama u prošlosti, sabrali se i poslali poruku iz čojskoga i junačkoga Cetinja: braća će pobijediti lopove, braća će pobijediti mešetare, braća ce pobijediti kriminalce, jer dokle god je bilo bratske sloge na Cetinju, Cetinje je pobjeđivalo. Tako je bilo nekada, tako će biti i u novembru ove godine", rekao je Bečić.

Predsjednik Demokrata je vlast optužio da je građanima otela prošlost, sadašnjost, a da žele da nam uzmu i budućnost.

"Pobijedili smo vas u Budvi, pobijedili smo vas u Kotoru, pobijedili smo vas u Herceg Novom, oslobodićemo i tebe, naša prijestonice, pobijedićemo ih tako da ih da ih nikada više niko neće sastaviti. Živjele Demokrate, živjelo Cetinje, naša jedina prijestonica, živjela Crna Gora, naša jedina otadžbina!", zaključio je Bečić.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније