Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.L.B [ TVCG ]

14. 08. 2017. 19:51 >> 21:58
6

JOKOVIĆ PORUČUJE

"Opozicija da prevaziđe nesuglasice"

Socijalistička narodna partija će ostati opoziciona partija koja će se zalagati za bolju i napredniju Crnu Goru, kaže novi predsjednik SNP-a Vladimir Joković. Cilj mu je kaže da spriječi cijepanje SNP-a, a smatra da bi opozicija trebalo da prevaziđe sve razlike i nesuglasice, kako bi postigli zajednički cilj.

Ispruženom rukom krenuo je novi lider SNP-a Vladimir Joković ka svim članovima, i onima koji su bili za i onima protiv njegovog izbora. Ono što će mu biti prvi korak, kako kaže za Televiziju Crne Gore, je razgovor sa protivkandidatkinjom Snežanom Jonicom koju je podržala gotovo polovina članova te partije.

“Ja moram sa njom porazgovarati da nađemo zajednički jezik na očuvanju SNP-a. Poslije toga će doći da se biraju potpredsjednici da se bira izvrsni odbor i funkcioneri u partiji”, kazao je Joković.

SNP će, kako kaže, ostati opoziciona partija koja se bori za napredniju i bolju Crnu Goru, a glavni cilj Jokovića je očuvanje partije.

“Svi članovi SNP-a koji su glasali za i protiv mene su željeli dobro SNP-u i onda ne vidim nijedan razlog da tu energiju i snagu ne usmjerimo u jednom pravcu, kako bi SNP bio ono što žele svi članovi od osnivanja pa do sad”, poručio je Joković.

Joković je ranije najavio saradnju sa građanskim partijama, a razgovarao bi kaže i sa DF-om.

“Nacionalističke partije, ako postoje u Crnoj Gori, koje se zalažu za nedemokratski način rada u Crnoj Gori, mi sa tim partijama ne bismo sarađivali . U Demokratskom frontu postoje partije, sigurni smo da su i oni demokratska partija i da i oni baštine tu građansku i poštuju multietničku Crnu Goru”, poručio je novi lider SNP-a.

Joković osuđuje prepirke unutar opozicije, jer kaže svaka nesuglasica šalje negativnu poruku o opoziciji i ne donosi ništa dobro.

“Mislim da bi svi trebali da stanemo da te razlike smirimo da se uradi što više na jedinstvu opozicije kako bi postigli svoj cilj”, zaključio je Joković.

Joković je do juče bio predsjednik odbora SNP-a u Plužinama i predsjednik je Karate saveza Crne Gore. Ovaj pedesetogodišnjak iza sebe ima blistavu sportsku karijeru, kao vrhunski karatista osvojio je brojne medalje na domaćim, evropskim i svjetskim takmičenjima.

Marija Radulović, Televizija Crne Gore

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније