Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

14. 08. 2017. 20:50 >> 20:23

PUNGARTNIK SAOPŠTILA

I Mojkovac uz Danilovića

Na večerašnjoj sjednici Opštinskog odbora Demosa u Mojkovcu, većina članova odbora je podržala održavanje Vanredne Skupštine Demosa za 27. avgust, saopštila je predsjednica Opštinskog odbora Ema Pungartnik.

"Iako se predsjednik Lekić pojavio sa osobama koje do sada nisu nikad viđene u mojkovačkom odboru, pokušao pučistički i manipulacijama da izigra volju većine, nakon što je vidio da je u manjini napustio je sjednicu sa još jednim članom OO", navela je Pungartnik u saopštenju.

Kako je kazala, nakon kraće pauze sjednica je nastavljena i OO je donio odluku da za kandidate za Glavni odbor predloži Tatjanu Radević i Danijelu Purić. Predsjednica OO Ema Pungartnik je član po automatizmu.

"Većina članova odbora je takođe predložila da kandidat za predsjednika Demosa na Skupštini 27. avgusta bude Goran Danilović", zaključuje se u saopštenju predsjednice OO Demosa Mojkovac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније