Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dan; Objavio: I. P. ]

17. 08. 2017. 07:47 >> 07:19
12

JESENJI LOKALNI IZBORI

Šabović: SDP da ide samostalno

Poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) Džavid Šabović saopštio je da se zalaže za samostalan nastup te stranke na jesenjim lokalnim izborima, ističući da bi oni mogli biti uvod u pad režima Demokratske partije socijalista (DPS).

 

Šabović je za Dan rekao da opozicija mora da nastavi bojkot državnog parlamenta, jer je to jedini način da se dođe do konkretnog rješenja za izlazak iz političke krize u Crnoj Gori.

On se zalaže za samostalan nastup na predstojećim izborima, ali ističe da je ta odluka na opštinskim odborima i rukovodstvu stranke.

"To može da djeluje kao rasipanje glasova, ali vjerujem da je to prilika da se svi izmjerimo, da se vidi gdje je ko. To je moje mišljenje, a vidjećemo šta će reći oppštinski odbori i rukovodstvo stranke", istakao je Šabović.

On je ocijenio da opozicija zasad na državnom nivou radi ono što je jedino i moguće, a to je bojkot Skupštine Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније