Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

18. 08. 2017. 08:56 >> 08:33
5

IVANOVIĆ OCIJENILA

Vapaj Krapovića da očuva vlast

Predsjednica Kluba odbornika Crnogorske u SO Budva, Anđela Ivanović, ocijenila je da apel gradonačelnika Dragana Krapovića da svi odbornici prisustvuju sjednici lokalnog parlamenta 29. avgusta, predstavlja vapaj za očuvanje vlasti, koji je nevješto sakriven iza pretjerane brige za opštinu i građane.

 

Ivanović podsjeća da je Krapović, povodom sjednice SO zakazane za 29. avgust, apelovao na sve odbornike da prisustvuju sjednici jer se donose "krucijalne odluke".

"Optužujući unaprijed one koji ne dođu da nanose ogromnu štetu opštini i građanima. Sve ovo i ne bi bilo posebno čudno da saopštenje predsjednika Opštine ne odiše ničim utemeljenom dramaturgijom, čistim populizmom, lažnim emocijama i demagogijom jer suštinski predstavlja vapaj za očuvanje vlasti, nevješto sakriven iza pretjerane brige za opštinu i građane", saopštila je Ivanović.

Ona smatra da su stvari u Budvi mnogo prostije nego što ih želi predstaviti Krapović.

"Više je nego očigledno da aktuelna vlast u Budvi, usljed svoje disfunkcionalnosti nema više potrebnu većinu za upravljanje gradom, pa čini sve da produži sopstvenu agoniju, koja će se neminovno okončati najnižim međusobnim optužbama. Po ko zna koji put Krapović pokazuje budvanskoj i široj javnosti svoj talenat manipulacije, jer svoje partijske ciljeve, koji se isključivo tiču opstanka na vlasti, zaklanja brigom za građane i napredak grada", saopštila je Ivanović.

Navodi da bi voljela da je do sada Krapović pokazao neke druge kvalitete koji dolikuju predsjedniku jednog grada koji je star više od 2.500 godina i opštine koja ostvari preko 50% turističkog prometa Crne Gore.

"Posebno je interesantan apel predsjednika Krapovića odbornicima gdje ih on poziva na sjednicu, skrećući im pažnju da ih građani nijesu birali da bojkotuju rad Skupštine, već sasvim suprotno 'da zastupaju njihove interese u SO Budva'. Ovakav stav predsjednika više od svega potvrđuje da licemjerstvo nema granica jer on lično i njegova partija, a i čitava koalicija na vlasti, na državnom nivou imaju sasvim suprotan politički stav. Mi iz Crnogorske lako i jasno uočavamo motive i želje predsjednika Opštine Budva pa mu bez dramaturgije, demagogije i populizma poručujemo da pokuša sakupiti većinu koja ga je izabrala i sve ove odluke biće usvojene uz našu podršku.
U protivnom ga pozdravljamo uz onu staru, dobro poznatu 'putuj igumane i ne brini za manastir'", poručila je Ivanović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније