Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina; Objavio: I. P. ]

18. 08. 2017. 13:06 >> 12:37

U ULCINJU

SD: Izbori da budu što prije

Izbori u Ulcinju trebalo bi da budu održani u najkraćem roku, kako bi se razriješila politička kriza, smatraju Socijaldemokrate Crne Gore (SD).

Predsjednik ulcinjskog odbora SD, Ćazim Hodžić, kazao je da se ta partija zalaže da lokalni izbori budu što prije održani.

"S obzirom na to da je aktuelna politička situacija u Ulcinju apsolutno neodrživa, smatramo da je neophodno da lokalni izbori budu održani što prije, kako bi se razriješila postojeća politička kriza i lokalna vlast mogla nesmetano da funkcioniše", istakao je Hodžić. 

On je u saopštenju naveo da SD u toj opštini očekuju odličan izborni rezultat, imajući u vidu podatke koji pristižu sa terena, i da će se sigurno i u Ulcinju nastaviti trend rasta podrške toj partiji nakon Tivta, Nikšića i Herceg Novog. 

"Ono što je sigurno jeste da će SD biti dio buduće lokalne vlasti u Ulcinju“, dodao je Hodžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније