Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B [ Mina ]

19. 08. 2017. 17:40   >>  17:13 2

ODGOVOR DPS-U

Stjepović: Neosnovane hajke

Demokrate Crne Gore poručile su poslaniku Demokratske partije socijalista (DPS) Milošu Nikoliću da razmisli da li je poslanička plata, i bilo koja druga materijalna vrijednost, dovoljno visoka cijena za, kako su naveli, prljave poslove koje u ime šefa obavlja.

Nikolić je kazao je da je predsjednik kotorske opštine Vladimir Jokić, ukoliko je bio državljanin Srbije u vrijeme odžavanja lokalnih izbora u Kotoru, prekršio Zakon i da će se potencijalnim krivičnopravnim posljedicama u tom slučaju baviti nadležni organi.

"Kad predstavnici DPS-a u usta uzmu moral, ljudskost, odgovornost i vladavinu prava, građani Crne Gore ne znaju što će prije – da se pošteno nasmiju ili da se pošteno naježe i počnu da čupaju kosu", kaže se u reagovanju šefa Press centra Demokrata, Duška Stjepovića.

On je upitao Nikolića da pošteno kaže da li mu "pripadne muka kad se po zadatku sjeti da je u DPS-u, kojem su na čelu knjiški primjeri diktatora i apsolutista, kao jedni od posljednjih u Evropi?".

"Kako se osjećate kad uzmete u ruke člansku kartu DPS-a, partije koja je bila organizacija iza koje se skrivala „grofica“ Ćatović dok je sebi i svojima najbližima i politički podobnima dijelila i šakom i kapom, a i poneki stan, iz budžeta građana Kotora i Crne Gore?", upitao je Stjepović.

On je ocijenio da je Nikolić samo jedan od primjera da mladost ne ide uvijek ruku pod ruku sa slobodoumljem i željom za promjene i napredak.

"Na kraju, da vam obavijestim - sad kad smo konačno konsolidovali stanje u kojem smo zatekli opštine nakon vas i uspjeli da pokrenemo rad uprave, imaćemo više vremena da se pozabavimo vašim „radovima“, da vidimo gdje je vaša politička, moralna i krivična odgovornost", rekao je Stjepović.

Kako je naveo, ni tada im neće pomoći bacanje prašine u oči putem neosnovanih hajki i lova na vještice.

"A Vi još jednom razmislite da li je ta poslanička plata, ma i bilo koja druga materijalna vrijednost, dovoljno visoka cijena za prljave poslove koje u ime šefa obavljate. Nadam se da bar Vama još uvijek nije kasno da se zapitate: „Što mi ovo šćaše?“, rekao je Stjepović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније