Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

21. 08. 2017. 09:36 >> 09:07
2

CRNOGORSKA OCIJENILA

Demokrate donijele podjele ne pobjede

Promjena vlasti u Budvi nije donijela pobjede, kao što su Demokrate tvrdile, već podjele ogromnih razmjera, revanšizam i bahatost, saopštili su lokalnog Kluba odbornika Crnogorske.

 

Iz te stranke su naveli da se nikada nijesu i neće nuditi nikome.

"Od kampanje za budvanske izbore 2016. godine do danas uvijek smo tražili podršku za naš program za Budvu i za naše ljude koji najbolje mogu da realizuju pripremljeni program. Smatramo da smo i u programskom i u ljudskom potencijalu najjači politički akter u budvanskoj politici", navodi se u saopštenju.

Taj pristup, kako su dodali iz Crnogorske, neće mijenjati, nego će još upornije da se bore da upravo njihova politika postane dominantna u budvanskoj opštini.

"Svako ko je iole pratio skupštinska zasjedanja zna koliko je Crnogorska pomogla u procesu konstituisanja ove vlasti, i dalje u njenom funkcionisanju. Na to nismo bili primorani već je naša ideja bila da u Budvi promjene zaista treba da se dese. Mi smo pružili šansu promjenama, ali te promjene nisu donijele pobjede kao što su gospoda iz Demokrata govorili tokom kampanje, već podjele ogromnih razmjera, revanšizam i bahatost", navodi se u saopštenju.

U Crnogorskoj tvrde da način komunikacije predsjednika Opštine, Dragana Krapovića u dijalogu sa šeficom odborničkog kluba Crnogorske, Anđelom Ivanović, samo je još jedna potvrda toga.

"Ne marivši ni za osnovno dostojanstvo u političkoj komunikaciji, koristeći netačne navode i uz pomoć uvreda njegovih botova u javnom polju, gospodin Krapović je pokazao da ne razumije savremenu politiku. Otuda i ne čudi što je postojeća budvanska vlast u strašnoj krizi i što tu krizu, očigledno je, neće moći da prevaziđe. Uvjeravamo naše političke protivnike da će svaki član Crnogorske u svom političkom djelovanju biti zaštićen od primitivizma, uvreda i podmetanja. I da će naš najveći doprinos, kada mi budemo vlast u Budvi, biti da riječ “pristojnost” postane ključna za definisanje političke komunikacije i političkih procesa u Budvi", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније