Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

29. 08. 2017. 10:26 >> 09:56

"PUCAĆE BLIZU SAD"

Kosačov: Pjongjang ne blefira

Najnoviji raketni test Sjeverne Koreje pokazuje da prijetnja Pjongjanga o ispaljivanju rakete u vode u blizini teritorije SAD nije blef, kazao je šef Međunarodnog komiteta Savjeta Ruske federacije Konstantin Kosačov.

On smatra da nedavno usvojena rezolucija Savjeta bezbjednosti UN koja se odnosi na raketni progrma Sjeverne Koreje nije postigla svoj cilj jer se "situacija pretvorila u bilateralni spor između Sjeverne Koreje i SAD", prenio je Rojters.

Pjongjang je ispalio raketu u utorak rano ujutru po lokalnom vremenu, preneo je Rojters, koji podseća da je posljednji put 2009. projektil koji je ispalila Sjeverna Koreja prelijetao Japan.

Savejt bezbjednosti UN će tim povodom tokom dana održati vanrednu sednicu.

Japanska televizija NHK javila je da se raketa raspala na tri dijela i pala u vode kod ostrva Hokaido.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније