Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B

30. 08. 2017. 12:56 >> 12:28
13

DEMOKRATE DPS-U

"Vaš šef neće gazdovati Budvom"

Neočekivano je da na sjednicu Skupštine Opštine Budva ne dođe onaj ko je stavio svoj potpis na zaštitu Miločerskog parka, a kako je do toga došlo utvrdiće nadležni tužilac, poručio je potpredsjednik Demokrata i predsjednik Kluba odbornika u SO Budva Mijomir Pejović.

Sjednica Skupštine opštine Budva nije održana juče zbog nedostatka kvoruma, nakon što se na zasjedanju nije pojavio nezavisni odbornik Stevan Džaković.

DPS i njihovim bivšim koalicionim partnerima Pejović poručuje da više neće gazdovati Budvom.

“Iako se trudite svim silama, nikada više vaš šef neće gazdovati Budvom. Ta vremena su prošla i daleko su za nama”, navodi Pejović i dodaje da je iza njih ostalo uprljano lice Budve i višemilionske štete.

“Pokazali ste da vas je Skupština u Vašem političkom životu zanimala samo onoliko koliko je bilo neophodno da glasačke mašine u ranijim sazivima pokriju milionske mahinacije istaknutih DPS-ovaca, a sve preko leđa građana i na uštrb ekonomskog prosperiteta Budve”, poručuje Pejović.

Kaže i da je nova vlast u Budvi ostvarila rekordne rezultate u javnim prihodima i finansijama. Prihod od naknade za komunalno opremanje građevinskog zemljišta porastao je za 78 odsto, navodi Pejović.

“Pobjegli ste iz Skupštine kada je trebalo regulisati da budvanski mališani dobiju nove prostorije, a zar se može i očekivati da o prostorijama za budućnost djece brine onaj koji im je godina pljačkao roditelje”, navodi Pejović.

Budvanski DPS optužuje da je pobjegao iz Skupštine kada je trebalo zaštiti Miločerski park.

“Muči vas to što je Opština Budva lider fiskalne konsolidacije i stožer administrativnih reformi, a da su vaši prsti daleko od pekmeza. Neočekivano je da od sjednice pobjegne onaj ko je stavio svoj potpis na zaštitu Miločerskog parka – kako ste najedanput postali složni oko toga, utvrdiće nadležni tužilac”, zaključio je Pejović u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније