Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

08. 09. 2017. 09:18 >> 08:51
3

NA CETINJU

Dugogodišnji liberal podržao Uru

Dugogodišnji visoki funkcioner Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG) i nekadašnji odbornik partije Slavka Perovića u Herceg Novom i na Cetinju, Vojislav Vojo Gazivoda, podržao je Građanski pokret URA.

Gazivoda je diplomirani ekonomista, a ispred Liberalnog saveza obavljao je funkciju sekretara za privredu, razvoj i finansije, u periodu dok je LSCG činio vlast na Cetinju.

On je podržao pokret URA i njenog lidera Dritana Abazovića, kao "jedinu istinski građansku opciju u Crnoj Gori".

"Cetinjska URA je, ubrzo nakon osnivanja, postala prepoznatljiva po energiji, snazi, ali i beskompromisnom slobodarskom prkosu, koji je nekada baštinio ponosni Liberalni savez. U vremenima jednako mračne političke i socio-ekonomske krize, smatram važnim podržavanje onih političkih struja koje Crnu Goru mogu odvesti pravim putem. Zbog toga sam, bez premišljanja i rezerve, snažno podržao Građanski pokret URA i njenog cetinjskog predsjednika Filipa Adžića", kazao je Gazivoda.

U pokretu URA su zadovoljni podrškom, jer je, kako navode, Vojo Gazivoda "jedan od simbola cetinjske slobode i emancipacije".

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније