Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

12. 09. 2017. 14:19 >> 13:52

UMJESTO BOJADŽIĆA

Striković na čelu SDP-a Bijelo Polje

Na sinoć održanoj sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) u Bijelom Polju za predsjednika Odbora u narednom četvorogodišnjom periodu izabran je doktor Adnan Striković. On će na toj poziciji zamijeniti Tufika Bojadžića koji je odlukom Predsjedništva postao koodrinator SDP-a za sjevernu regiju, saopšteno je iz te partije.

Sjednici Odbora su prisustovali predsjednik i potpredsjednik SDP-a Ranko Krivokapić i Raško Konjević.

Krivokapić je, kao je saopšteno, istakao da Bijelo Polje predstavlja jednu od stožernih tačaka naše partije u kojoj je SDP uvijek ostvarivala veoma dobar rezultat.

"Istakao je da će novoizabrani predsjednik imati punu podršku za sprovođenje veoma ambiocioznog plana za ozdravljenje Bijelog Polja koje je od jedne od najperspektivnih opština u Crnoj Gori danas u teškoj ekonomskoj i socijalnoj situaciji", naveli su z SDP-a.

Predsjednik Odbora Adnan Striković zahvalio je na ukazanom povjerenju članova i obećao da će učiniti sve kako bi se u narednom periodu promijenila dinamika razvoja Bijelog Polja, "kako bi sa jakim SDP-om opet postali centar sjevera Crne Gore".

"Bijelo Polje je ovih godina u stagnaciji i gubi ono što je najvrednije za svaki grad, svoje građane i to mlade i obrazovane. Promijenićemo to i stvoriti uslove za otvaranje novih radnih mjesta", rekao je Striković.

On je poruči da "urušenu ekonomiju našeg grada" moramo pokušati spasiti u saradnji sa svim konstruktivnim faktorima na političkoj sceni i van nje.
"Moramo naći način da niti jedan pacijent nema potrebu da zdravstvenu zaštitu traži van Bijelog Polja, bar ne zbog onih stvari zbog kojih to nisu radili ni prije 30 ili više godina. Kultura mora imati centralno mjesto prilikom raspodjele budžeta. Sport mora postati nešto čime će se naš grad opet ponositi. Naša gimnazija opet mora postati mjesto sticanja znanja, a ne diploma Luča", naveo je Striković.

Za sve to potrebna je podrška građana na izborima.

"Uslov da ostvarimo navedeno i uvjeren sam i mnogo više je, da SDP na narednim lokalnim izborima građani Bijelo Poljja podrže bar u mjeri u kojoj su to učinili na prošlim. To će garantovati da SDP mora biti nezaobilazan faktor pri konsitutisanju nove izvršne vlasti u našem gradu, a to znači vraćanje pravde i znanja na mjesta koja im pripadaju", naglasio je Striković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније