Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

12. 09. 2017. 14:33 >> 14:03
6

ZEKOVIĆ ODGOVORIO

"Nikolić glumi vlasnika DPS-a"

Član Predsjedništva SDP-a, Bojan Zeković, poručio je poslaniku DPS-a Andriji Nikoliću da bi o ponavljanju referenduma trebalo da pita onog koga imitira (Mila Đukanovića), jer je, podsjećaju iz SDP-a, on organizovao jedan protiv nezavisnosti Crne Gore.

 

Zeković je reagovao na ocjenu Nikolića, koji je saopštio da je pitanje dana kada će lider SDP-a Ranko Krivokapić staviti tačku na svoje političko vjerolomstvo, i u horu sa, kako ih je nedavno nazvao, 'uglednim parlamentarcima iz DF-a' zatražiti ponavljanje referenduma o nezavisnosti.

"Sve zadate uloge, i kada je glumio novinara i danas kada glumi poslanika, Andrija Nikolić je pokušavao da ostvari glumeći vlasnika DPS-a. U pokušajima da privuče pažnju i zavrijedi pohvalu od objekta svog divljenja, Nikolić u ulozi muške Bebe Džaković, piše gluposti i gadosti. Treba vlasniku DPS-a skrenuti pažnju, takva vrsta poslušnika vas najprije izda. Radojka Rutović mu možda najbolje može posvjedočiti koliko je takvo poslušništvo negacija lojalnosti", saopštio je Zeković.

O vezama sa Rusima, Nikoliću je preporučio da pita onoga "za koga Sergej Šojgu kaže da je ostao dužan 300 miliona eura".

"Pitajte ga, dok vi glumite novinara, a on prozapadnog političara, kakva je to obećanja dao Rusiji za koja Sergej Lavrov kaže da ih je 'izdao'. O vezama sa Rusima dosta zna i nosilac Šojguovog ordena. Ne dajte se zbuniti što više nema brkove, poznaćete glas koji vam je diktirao pitanja dok ste glumili novinara. O DPS 'zapadnjaštvu' najbolje govori izbor 'strateških partnera' kojima su građani Crne Gore platili stotine miliona eura. Ne bi ih ni Milan Knežević tako izabrao. Valjda zato što i DPS i Milan Knežević i dalje imaju strateške veze sa Jedinstvenom Rusijom. Kakve su vaše veze sa Rusima najbolje govori to što ne smijete da raskinete sporazum sa onima koje optužujete za pokušaj državnog udara i pokušaj ubistva vlasnika DPS-a", rekao je Zeković.

On je rekao i da bi DPS-u imao ko napisati smisleno saopštenje, da im "šef organizovane kriminalne grupe nije 'patriotski' pobjegao za Beograd".

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније