Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

12. 09. 2017. 16:21 >> 16:02
13

URA SAOPŠTILA

"DPS broji svoje zadnje minut - dva"

Građanski pokret URA najoštrije je osudio "verbalni napad i riječi prijetnje od strane premijerovog brata Radoja Markovića prema aktvistima Demokratske Crne Gore u Mojkovcu ali i niske riječi i vulgarizme od strane drugog premijerovog brata Velizara Markovića, upućenih novinaru Dana".

"Još jednom je DPS dokazala da je parapolitička organizacija koja metodama zastrašivanja, prijetnji, ucjena pokušava da održi svoju autokratsku vlast. DPS je stranka koja je od svog osnivanja fabrikovala korupcionaške afere, sa političkim protivnicima se obračunavala na najprizemnije načine, kreirala atmosferu straha u kojem su novinari fizički napadani, vozila medijskih kuća paljena, na redakcije medijskih kuća postavljane eksplozivne naprave, a zarobljeni  državni organi nijesu ništa radili kako bi se u potpunosti rasvijetlilo ubistvo nekadašnjeg urednika Dnevnog lista Dan Duška Jovanovića“, ističu u GP URA.

Ovakve događaje, kako saopštavaju, u Uri smatraju samo logičkim slijedom svega onoga što je "talog u obliku DPS-a" stvarao godinama: urušen sistem vrijednosti, bestiđe, nepotizam, posezanje za uličarskim rječnikom, vulgarizam...

"DPS je već sada politički mamut, koji je ovu državu između ostalog unazadio decenijama u kulturnom i civilizacijskom simislu. Oni su takmičenje sa političkim protivnicima i kritičarima sistema prenijeli na nivo fizičkih obračuna, u verbalnom nadmetanju u javni život unijeli talog zahvaljujući svojoj propagandističkoj mašineriji“, kažu u pokretu URA.

Ipak su, navode, sigurni da parapolitička organizacija broji svojih zadnjih minut-dva i da je svima jasno da ono što dotakne dno, ne može da tone dalje i da se tu zaustavlja.

"Ko se topi, za slamku se hvata“, zaključuju u GP URA.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније