Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

13. 09. 2017. 12:18   >>  21:07 49

PREMIJER MARKOVIĆ

Ne udarajte na familiju!

Premijer Duško Marković poručio je aktivistima i medijskim saradnicima Demokratske Crne Gore da zaobiđu njegovu porodicu.

 

Marković je,  povodom političkog i medijskog pritiska kojem su izloženi članovi njegove porodice, Demokratama poručio da ne dolaze na njihova vrata.

"Da ih u njihovoj izbornoj kampanji poštedim uzaludnog truda i obilaska naših domova, jasno im saopštavam: Ne dolazite na naša vrata! Ne provocirajte, ne idite tamo gdje ne žele da vas vide i ne nasrćite na porodični mir! Mi na vaša vrata nikada nećemo doći", poručio je premijer Marković.

Predsjednik Marković je "medijskim specijalcima iz glasila Demokrata" poručio da rade svoj posao kako god žele.

"Pišite, izmišljajte, konstruišite, vrijeđajte predsjednika Vlade, ali ostavite na miru moju porodicu!  Ne udarajte kukavički na ljude koji cio život nemaju nikakve veze sa politikom i javnim životom i jedini im je grijeh što su braća ili rođaci Duška Markovića", saopšteno je iz kabineta premijera Marković.

Mojkovčanima je, kako je rekao, kazao da u naredna dva mjeseca do lokalnih izbora "budu spremni na svakojake provokacije od strane Demokrata".

"Da ne nasijedaju na njih i da sačuvaju svoje tradicionalne komšijske i prijateljske odnose. Jer, poslije izbora u novembru Bečić i njegovi će otići, a vi ostati u Mojkovcu!  Dakle, ja sam tu, i danas, i svakog dana, i kao premijer, i kao brat, spreman na sve vaše partijske i medijske prljavštine i sva vaša podmetanja. Ali, ne ugrožavajte porodični mir i građanske slobode, bez obzira o kojem se političkom protivniku radi. Ne prelazite tu liniju koja se u Crnoj Gori uvijek smatrala svetinjom", poručio je Marković.

Пратите нас на

Коментари49

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније