Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 07. 2013. 15:32   >>  16:36 1

DVA GLASA IZ OPOZICIJE

Lazar Rađenović predsjednik Budve

Lazar Rađenović izabran je predsjednika Opštine Budva.

Za Rađenovića je, na sjednici lokalnog parlamenta, glasalo 19 odbornika, od čega su dva iz opozicije. Kandidat Demokratskog fronta Božidar Vujičić dobio je 10 glasova, dok su dva listića bila nevažeća.

Lokalni parlament čini 31 odbornik.

DPS: Potvrda političke dominacije

Iz Demokratske partije socijalista je saopšteno da je ubjedljiva podrška Lazaru Rađenoviću potvrdila političku dominaciju te stranke.

"Ovoga puta podrška Rađenoviću je bila ubjedljivija nego što je to bio slučaj prije nekoliko mjeseci, što zapravo oslikava rast povjerenja građana u naš razvojni program Budve i ukupnu politku DPS i naših koalicionih partnera. Polazeći od činjenice da je protivkandidat iz opozicije osvojio duplo manje glasova od kandidata Demokratske partije socijalista, nedvosmisleno je potvrđen i odnos političkih snaga u budvanskoj opštini", saopštili su iz DPS-a.

Glasanjem za Rađenovića, odbornici su donijeli najbolju odluku koja garantuje nastavak sigurne politike, razvoja i novih investicija, otvaranje novih radnih mjesta, tvrde u DPS-u.

"Zbog značaja koji Budva ima za Crnu Goru, uspjeh Budve je uspjeh i cijele Crne Gore. Povjerenje koje nam daju građani i današnja ubjedljiva pobjeda u lokalnom parlamentu obavezuju nas da pojačanim tempom nastavimo da se suočavamo sa izazovima i stvaramo uslove za veći kvalitet života svih građana Budve i Crne Gore", stoji u saopštenju DPS-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније