Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 01. 2013. 13:05   >>  13:09

LP u subotu o izborima

Konačnu odluku donijeće GO LP

Predsjedništvo i Savjet Liberalne partije Crne Gore će, na sjednici 26. januara u Podgorici, razmatrati sve opcije učešća na predstojećim predsjedničkim izborima. Ipak, kako je saopšteno iz Liberalne partije, konačnu odluku o učešću na izborima će donijeti Glavni odbor na narednoj sjednici.

Jedna od tema će biti i predlog opštinskog odbora LP o izlasku na vanredne lokalne izbore u Nikšiću i Andrijevici, koji su zakazani za 9. mart 2013.

Razmatraće se i realizacija predizbornog koalicionog dogovora na državnom nivou sa Demokratskom partijom socijalista.

„Na ovoj sjednici će se formirati partijski timovi koji će započeti pripreme za održavanje redovne izborne Konferencije koja je planirana za prvu polovinu ove godine i na kojoj će se birati najviši organi partije. Usvojiće se izmjene i dopune Statuta i Programa LPCG kao i programska Rezolucija kojom se utvrđuje politika partije u narednom periodu“, saopšteno je iz Liberalne Partije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније