Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B

15. 09. 2017. 10:10 >> 09:43
4

JEDNOGLASNA ODLUKA

Crnogorska samostalno na Cetinju

Predsjednik OO Crnogorske na Cetinju, Ivica Kaluđerović, najavio je samostalni nastup Crnogorske na predstojećim lokalnim izborima u Prijestonici.

“Na sjednici opštinskog odbora Crnogorske na Cetinju jednoglasno je odlučeno da će Crnogorska nastupiti samostalno na predstojećim izborima”, kazao je Kaluđerović i dodao da je Crnogorska na Cetinju već zavrijedila jasnu i čistu podršku građana.

Kako je naglasio, opštinski odbor Crnogorske na Cetinju je okupio ljude koji imaju i želju i volju za ozbiljnim promjenama u našem gradu. Duboko smo uvjereni da je na Cetinju neophodan zaokret u upravljanju, u načinu vođenja opštinske uprave, u shvatanju obaveza i odgovornosti izabrane vlasti prema građanima.

“Spremni smo da preuzmemo vođenje Cetinja. Za to imamo ljude, imamo ideje, spremne programe, za to posjedujemo energiju i znanje. Odlučni smo da vratimo naše Cetinje na ono mjesto koje mu i pripada, da bude Prijestonica kakvu zaslužujemo, da budemo dobro organizovana i uspješna opština na usluzi svojim građanima”, istakao je Kaluđerović.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније