Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 07. 2013. 21:14 >> 21:29

PORUKA OPOZICIJI

Pozitivna: Pogledajte u svoje dvorište

Prebacivanje odgovornosti na drugog i svađa opozicije je loš pristup i ide samo na ruku DPS-u, saopštio je odbornik Pozitivne Crne Gore Radosava Tomovića.

On kaže da činjenica jeste da su dva odbornika opozicije glasala kandidata DPS-a.

„Dobro bi bilo da svako pogleda u svoje dvorište i da dođe do pravih odgovora prije grubih optužbi. Neprijatno smo iznenađeni reakcijom DF-a i SNP-a u vezi sa današnjim glasanjem za izbor predsjednika Opštine Budva“, poručio je Tomović.

Pozitivna: Nijesmo glasali za Rađenovića

Odbornici Pozitivne Crne Gore glasali su u skladu sa dogovorom sa rukovodstvom stranke, da se ne podrži Lazara Rađenović, kandidat DPS-a za predsjednika opštine Budva, navodi se u reagovanju te partije.

Podsjetimo za Lazara Rađenovića, koji je danas izabran ponovo za predsjednika Opštine Budva, glasala su i dva odbornika opozicije.

"Jedinstveni stav budvanskog kluba odbornika Pozitivne Crne Gore bio da se ne podrži kandidata DPS-a za predsjednika opštine. Odbornici Pozitivne su glasali u skladu sa svojim stavom i dogovorom sa rukovodstvom stranke da se ne podrži kandidat DPS-a", navodi se u saopštenju te partije.

Za ponovni izbor Rađenovića je na sjednici Skupštine Opštine od 31 prisutnog odbornika glasalo njih 19, dok je za njegovog protivkandidata, predstavnika Demokratskog fronta Božidara Vujičića, glasalo devet odbornika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније